Акція продовжується в ДП «Бродівський лісгосп»

4 квітня 2012р, Новини. Прес-служба

Під час акції проведені дні відкритих дверей, де працівники лісового господарства ознайомлюють всіх бажаючих з роботою підприємства, а молодь з лісівничими професіями. Завдяки акції багато дітей мали можливість ознайомитися з діяльністю та веденням лісового господарства у ДП «Бродівський лісгосп» і просто стати ближче до природи. Важливо, що саме ліси забезпечують стабільність екологічної системи і розвитку життя на планеті який ми власними зусиллями зберігаємо і примножуємо, складовою частиною якою ми є . Багато школярів змогли дізнатися у ДП «Бродівський лісгосп» , як з насіння виростають могутні дуби і високі сосни.

З метою обізнаності населення про акцію «Майбутнє лісу в твоїх руках» кожного тижня працівники лісгоспу розказують в засобах масової інформації про проведені заходи в рамках акції. Цього тижня на місцевому телебаченні було проведено 2 виступи і опублікована 2 статті в районній газеті «Голос відродження».

Для тісної співпраці з лісівниками шкільне лісництво Бродівської ЗОШ І-ІІІ ст. №4 на нараді шкільного лісництва прийняло план дій на період року і під час проведення акції «Майбутнє лісу в твоїх руках».

Діти тісно співпрацюють в весняну пору року з лісівниками. Бродівське шкільне лісництво провело акція «Годівничка», власноруч виготовлені годівнички були повішені у лісі з представниками лісової охорони.

В школах району були проведені лекції працівниками лісового господарства. Діти зрозуміли наскільки важливу роль у житті суспільства відіграють ліси.

В рамках акції було проведено широкомасштабна акція по прибиранню лісових масивів від сміття. В акції взяло участь 103 чоловіки. Під час акції було прибрано 60 стихійних сміттєзвалищ. В даній толоці взяли участь лісова охорона , представники районної влади, міста і всі небайдужі до природи місцеві жителі.

11 квітня 2011 року в ДП» Бродівський лісгосп» планується провести широкомасштабну акцію про створенню нових лісів на землях непридатних для сільськогосподарського використанняя. Посадку нових лісів на площі 7.5 га спонсорує міжнародний благодійний фонд «Україно! Я за тебе» Садити нове насадження будуть представники благодійного фонду, представники місцевої влади, школярі, громадські організації, лісова охорона. Запрошуємо всіх бажаючих взяти участь у акції.

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління