На Львівщині розпочалася весняна лісокультурна кампанія

26 березня 2012р, Новини. Прес-служба

У рівнинних районах Львівщини, де вже зійшов сніг, розпочалася весняна лісокультурна кампанія. В перших тиждень її проведення державними лісогосподарськими підприємствами Львівського ОУЛМГ на площі 270 га. було висаджено понад 1,8 млн. шт. сіянців головних деревних порід, проведено доповнення лісових культур на площі 42 га.

Крім цього підприємства управління проведено очистку придорожніх лісових смуг на площі 385,5 га., протяжністю 151, 1 км.

На виконання розпорядження голови Львівської обласної державної адміністрації «Про проведення місячника озеленення, прибирання та благоустрою і Дня довкілля» упорядковано 11,6 га парків та скверів де було посаджено понад 450 шт. декоративних дерев та кущів, ліквідовано 28 та упорядковано 24 стихійних сміттєзвалищ, розчищено та упорядковано 11 джерел. В даних заходах було задіяно понад 300 чоловік.

З 21 березня лісівники Львівщині розпочали проведення запланованих заходів в рамках Всеукраїнської Акції «Майбутнє лісу в твоїх руках». Протягом 21-24 березня в рамках Акції створено нових насаджень на площі 34,5га. Участь у цих заходах взяли керівники кількох районів Львівщини, учнівська молодь та представники громадських організацій.

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління