На лісогосподарських підприємствах Львівщини завершився черговий наглядовий аудит

16 травня 2012р, Новини. Прес-служба

На підприємствах Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства з 07.05.2012 по 11.05.2012 року проходив черговий наглядовий аудит з лісової сертифікації, який проводила незалежна аудиторська компанія «SGS».

Для проведення аудиту були вибрані три лісогосподарських підприємства: з гірської зони – ДП «Турківське лісове господарство», передгірської зони – ДП «Самбірське лісове господарство» і рівнинної зони – ДП «Золочівське лісове господарство».

При проведені аудиту основну увагу було звернуто на співпрацю лісогосподарських підприємств з третіми зацікавленими сторонами (екологічними, громадськими організаціями та органами місцевого самоврядування). Перевірялись вжиті заходи щодо забезпечення соціального захисту працівників на підприємстві, створення безпечних умов праці згідно вимог міжнародної конвенції з основ безпеки та охорони праці ILO, ратифікованої Україною.

Звертали увагу аудитори і на дотримання "Принципів та Критеріїв FSC" підприємницькими структурами, які залучаються лісгоспами до виконання лісогосподарських робіт на підприємствах.

Одним з головних зауважень попередніх аудитів було дотримання лісогосподарськими підприємствами технології лісозаготівель вздовж водотоків, недопущення їх захаращеності порубковими залишками, тож перевірялось це питання і цьогоріч.

У окреме питання виокремили аудитори моніторинг Червонокнижних видів рослинного і тваринного світу, рідкісних та зникаючих видів, збереження їх під час виконання лісогосподарських заходів, а також дотримання інших принципів та критеріїв FSC згідно затвердженого стандарту з лісової сертифікації.

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління