У Стрийському районі затримано браконьєрів.

2 лютого 2011р, Новини. Прес-служба

29.01.2011 року, приблизно о 18.00 годині поблизу села Зарічне Стрийського району, на території держлісфонду Подорожнянського лісництва в мисливських угіддях Стрийського ТМіР «Лісівник», державною лісовою охороною ДП «Стрийський лісгосп» - інженером з охорони і захисту лісу Левко Р.М. та мисливствознавцем Змеєвим А.В., спільно з працівниками карного розшуку Стрийського РВ було затримано п’ять осіб, які проводили незаконне полювання. Особи в камуфляжних костюмах були озброєні та несли чотири заповнені рюкзаки до автомобіля «Мерседес Віто» синього кольору.

При затриманих було виявлено три гладкоствольні рушниці, на одну із яких не було представлено відповідних документів, а також м’ясо диких тварин а саме: трьох козуль (два самці та одна самка). Вид тварин та стать були встановлені за головами які знаходились в цих самих рюкзаках.

Особи затриманих встановлені. На місце події були викликані працівники Стрийської прокуратури, слідчого відділу Стрийського РВ та екологічної інспекції у Львівській області, які провели огляд місця події та оформили відповідні документи. Вилучена зброя та м’ясо передані в Стрийський РВ.

Після закінчення слідства та притягнення винних до відповідальності буде додатково проінформовано.

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління