Відбулася Рада головних лісничих Львівського ОУЛМГ

14 березня 2011р, Новини. Прес-служба

12 березня 2011 року відбулася Рада головних лісничих Львівського ОУЛМГ.

Основними питаннями, які розглядалися, це проведення основного аудиту з лісової сертифікації на підприємствах управління, про виконання доручення голови Львівської ОДА від 31.01.2011 року щодо створення нових лісів та підготовка до весняної лісокультурної компанії.

- усі лісогосподарські підприємства Львівського ОУЛМГ заключили угоди по продовженню терміну з лісової сертифікації лісів. Основне завдання лісової сертифікації , це збереження лісів та правильне використання лісових ресурсів. На раді був присутній менеджер «СЖС» Україна та звернув увагу на те, що дана організація тісно співпрацює з лісівниками України та за її межами.

- на виконання доручення голови Львівської ОДА від 31.01.2011 року щодо створення нових державними лісогосподарськими підприємствами Львівського ОУЛМГ розробляються цільові програми залісення земельних угідь не придатних для сільськогосподарського використання в розрізі адміністративних районів області. Особливу увагу приділяється розгляду положення про порядок використання коштів , що надходять в порядку відшкодування втрат сільськогосподарського та лісогосподарського виробництва, а також використання коштів з фонду охорони навколишнього природного середовища.

- Лісокультурною радою Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства затверджено проекти лісових культур, промислових плантацій і природного поновлення. Всі лісгоспи забезпечені стандартним садивним матеріалом та готові до створення нових лісових насаджень.

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління