21 березня - Всесвітній день лісівництва

21 березня 2011р, Новини. Прес-служба

21 березня відоме всьому світу як Всесвітній день лісівництва. Цей день відзначає значення і внесок лісів та лісового господарства в життя суспільства. Щороку в цей день фахівці з усього світу знаходять час для обговорення користі лісу, товарів та послуг, отриманих з лісу.

Протягом останніх років з ініціативи Державного агентства лісових ресурсів 21 березня в Україні стартує широкомасштабна акція «Майбутнє лісу у твоїх руках». Мета акції - виховання у підростаючого покоління шанобливого ставлення до природи, ознайомлення та участь шкільної молоді у створенні нових лісів, роз’яснення широким колам громадськості важливості створення лісових насаджень, як одного з основних компонентів збереження біорізноманіття та екологічної рівноваги на планеті, підвищення довіри громадськості до діяльності лісогосподарської галузі.

«Акція «Майбутнє лісу у твоїх руках» буде тривати з 21 березня по 17 квітня. Минулого року нами в рамках акції було посаджено 22,1 млн. штук сіянців та саджанців лісових порід. В заходах з посадки лісу взяли участь 61 814 чоловік. Серед них школярів – 45550 чоловік, представників громадських організацій – 8090 чоловік, представників ЗМІ – 1110 чоловік» - зазначив голова Держлісагентства Віктор Сівець.

«Цього року ми плануємо майже вдвічі покращити минулорічні показники, адже вже сьогодні на початку акції можна сміливо констатувати, що громадськість не байдужа до ініціатив Державного агентства лісових ресурсів України» - наголосив Віктор Сівець.

  

Прес-служба Держлісагенства України

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління