Акція "Майбутнє лісу в твоїх руках розпочалась" у районах Львівщини

28 березня 2011р, Новини. Прес-служба

Акції «Майбутнє лісу в твоїх руках», яка стартувала 21 березня , виповнилося 6 років. 2011 рік оголошено Міжнародним року лісу, тому цього року особливу увагу приділяється важливості лісам . Крім висадки дерев та створення нових лісів дана акція має просвітницьку мету. Передовсім це є виховання шанобливого ставлення до природи, роз’яснюється важливість створення лісових насаджень, як одного з основних компонентів екологічної рівноваги на планеті. Першими на Львівщині проведення заходів акції розпочали лісівники Бродівщини. Про усі заходи акції населення дізналося з виступу на районному телебаченні інженера лісових культур Бродівського лісгоспу.

 Для популяризації акції «Майбутнє лісу в твоїх руках» працівниками лісгоспу вивішені біг-борди вздовж доріг.

ДП «Бродівський лісгосп» допоміг шкільному лісництву створити свій куточок в школі . Тут усі бажаючі можуть довідатися про фауну і флору України, про рослини занесені до Червоної книги; які рослини індикатори ростуть у наших лісах та інше. На стенді шкільного лісництва зафіксовані моменти співпраці лісників і учнів шкільного лісництва, а також досягнення шкільного лісництва.

В школах району були проведені лекції працівниками лісового господарства. Діти зрозуміли наскільки важливу роль у житті суспільства відіграють ліси.

Минулого тижня відбулося залучення учнівської та студентської молоді, громадськості, населення до поліпшення санітарного стану довкілля, забезпечення догляду та збереження зелених насаджень , впорядкування прилеглих садиб.

Учнівська молодь залюбки приймає участь у прибиранні прилеглих територій. На суботнику школярі прибирають територію шкіл.

       

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління