Відбулась чергова колегія Львівського ОУЛМГ

31 березня 2011р, Новини. Прес-служба

30 березня 2011 року у Львівському обласному управлінні лісового та мисливського господарства відбулась колегія, на яку було запрошено керівництво Львівської державної лісовпорядної експедиції ВО «Укрдержліспроект». Учасники колегії відзначили важливість роботи, яку виконують лісовпорядники, «як фундамент на якому встановлюється дім», оскільки від правильності призначення лісогосподарських заходів залежить майбутнє лісу, його склад, продуктивність. Головний лісничий обласного управління зазначив, що базове лісовпорядкування на підприємствах гірської частини області проводилось у 2007 році, а в рівнинних підприємствах в минулому році, враховуючи, те, що востаннє базове лісовпорядкування проводилось на підприємствах управління ще у 1991-1992 роках минуло століття.

Обговорювались також проблеми, які ще необхідно вирішити спільними зусиллями підприємств Львівського ОУЛМГ та Львівською державною лісовпорядною експедицією, зокрема освоєння похідних ялинників, які масово всихають в Карпатах, шляхи поступової їх заміни на корінні ялицево-букові ліси. Необхідність проведення лісотипологічного впорядкування, яке востаннє проводилось у 70-х роках минулого століття, оскільки пройшли значні зміни ґрунтових та гідрологічних умов в регіоні.

Серед важливих питань що підмімались на колеїі було проведення на підприємствах управління  компанією «СЖС КВАЛІФОР» основного сертифікаційного аудиту. На колегії відзначено, що дія екологічного сертифікату виданого на 5-річний цикл завершується 11.06.2011 року і для подальшого користування ним необхідно пройти процедуру повторного аудиту. Голова колегії відзначив важливість збереження екологічного сертифікату для Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства, а також відзначив переваги сертифікованих підприємств.

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління