У Львові посадили парк із сакур

2 квітня 2011р, Новини. Прес-служба

02.04.2011 року в рамках проведення місячника з озеленення та благоустрою, всеукраїнської акції «Майбутнє лісу у твоїх руках», працівниками апарату Львівської облдержадміністрації, під керівництвом губернатора Михайла Цимбалюка, працівників Львівської міської ради, під керівництвом мера Андрія Садового та за участі лісівників Львівського ОУЛМГ, Бібрського і Львівського лісгоспів, а також працівників Львівського обласного управління МНС і обласного управління ОНПС у Львівській області, проведено масштабний спільний захід з посадки дерев «сакури» в парку імені Івана Павла ІІ, що знаходиться в Сихівському районі м. Львова.

Всі учасники заходу із задоволенням долучились до посадки «сакури», яку згідно обіцянки, даної жителям синівського масиву двома днями раніше, надав міністр МНС України Віктор Балога.

Лісівники, як фахівці з посадки дерев забезпечили проведення підготовчих робіт та інструктажів, необхідних для якісного проведення садіння дерев. Загалом учасниками заходу було посаджено 100 дерев висотою понад 3м. Після закінчення роботи працівники лісогосподарських підприємств пригощали всіх бажаючих свіжим березовим соком.

Новостворений парк радуватиме око жителів найбільшого району м. Львова – Сихівського, та гостей міста.

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління