Акція продовжується в ДП «Бродівський лісгосп»

6 квітня 2011р, Новини. Прес-служба

Під час акції проведені дні відкритих дверей, де працівники лісового господарства ознайомлюють всіх бажаючих з роботою підприємства, а молодь з лісівничими професіями. Завдяки акції багато дітей мали можливість ознайомитися з діяльністю та веденням лісового господарства у ДП «Бродівський лісгосп» і просто стати ближче до природи. Важливо, що саме ліси забезпечують стабільність екологічної системи і розвитку життя на планеті який ми власними зусиллями зберігаємо і примножуємо, складовою частиною якою ми є . Багато школярів змогли дізнатися у ДП «Бродівський лісгосп» , як з насіння виростають могутні дуби і високі сосни.

З метою обізнаності населення про акцію «Майбутнє лісу в твоїх руках» кожного тижня працівники лісгоспу розказують в засобах масової інформації про проведені заходи в рамках акції.

З ініціативи лісівників був озеленений дошкільний заклад. До даної акції залучені учнів шкільних лісництв. Діти з радістю допомогли озеленити дошкільний заклад №6 «Теремок». Учні шкільного лісництва не тільки посадили дерева, але розказали місцевій пресі про співпрацю з лісівниками і своє бачення і шанобливе ставлення до лісу. Найбільшу зацікавлені в посадці дерев отримали діти дитячого садка. Вони допомагали тримати саджанці і копати ямки. Опісля діти місцевому журналісту сказали, що ніколи не будуть нищити дерев.

До акції «Майбутнє лісу в твоїх руках» долучилася молодіжна організація «Пласт». Вони з великим задоволенням разом з лісівниками посадили горобину , ялівець а також символ України червону калину на могилі жертвам сталінських репресій. Молоді люди з цікавістю слухали про 27 молодих хлопців які були розстріляні в Бродівському лісі 1941 року.

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління