Проведення акції „Майбутнє лісу у твоїх руках" по ДП „Стрийський лісгосп"

6 квітня 2011р, Новини. Прес-служба

З початком акції підприємством було розроблено низку заходів спрямованих на ознайомлення школярів з особливостями ведення лісового господарства. Як тільки в загальноосвітніх школах закінчились весняні канікули до школярів, в їхні навчальні заклади, прийшли лісівники з цікавими розповідями про життя лісу, його проблеми та потреби.

Лісничий Роздільського лісництва Краглік В.М. крім змістовних, цікавих лекцій в школі, провів із учнями шкільного лісництва екскурсію еколого-пізнавальним маршрутом „Стільське городище". Проходячи маршрутом, діти не лише взнали і відкрили для себе багато нового, але й долучилися до прибирання місця тимчасового відпочинку від сміття. Таким чином учні наочно побачили як красу природи, яка щойно пробудилась від довгого зимового сну, так і низьку культуру поведінки людей на лоні природи. Лісничий пояснив дітям правила поведінки в лісі, звернувши особливу увагу на поводження з вогнем. Перебуваючи в лісі, ні на мить не можна забувати про найстрашніше для нього - пожежу. З одного дерева можна зробити мільйон сірників - і одним сірником можна спалити мільйон дерев. За статистикою 99% лісових пожеж виникає з вини людини. Існують чіткі правила пожежної безпеки, які необхідно знати і виконувати всім.

Протягом тижня, працівниками лісової охорони було прочитано 11 лекцій на лісівничу тематику в загальноосвітніх закладах, розміщених в зоні діяльності підприємства. Проведено виступ на Стрийському районному радіо. Розпочато весняну лісокультурну компанію. Проведено першу в цьому році посадку лісових культур на площі 10,2 га. Проводиться активна робота по благоустрою садиб лісництв, лісових кордонів та прилеглих територій.

02.04.2011 року в с. Станків випускниками 11 класу було закладено смерекову алею біля церкви.

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління