Акція "Майбутнє лісу в твоїх руках" триває на Львівщині

6 квітня 2011р, Новини. Прес-служба

В рамках акції «Майбутнє лісу у твоїх руках» в Україні проходять масштабні суботники, організовані Державним агентством лісових ресурсів України. За період з 28 березня по 3 квітня на теренах Львівщини відбулось багато заходів, cеред котрих упорядкування та облаштування благоустрою території лісів, парків, скверів, алей, рекреаційних пунктів, адмінбудівель підприємств та лісництв. Спеціалісти управління, працівники лісгоспів, учні шкільних лісництв та представники численних організацій разом з небайдужими громадянами висаджували нові дерева та кущі, долучалися до очищення від сміття площ лісових насаджень та джерел.

Надзвичайно вдалим, став цей тиждень для жителів Сихівського мікрорайону м.Львова. Саме там, 31 березня, в парку ім. Папи Римського Івана Павла ІІ біля храму Різдва Пресвятої Богородиці, спільними зусиллями Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства і управління МНС у Львівській області була проведена закладка парку. Серед почесних гостей, що відвідали цей захід і взяли у ньому участь були: міністр МНС України Віктор Балога (котрий саме перебував на Львівщині з робочим візитом), голова Львівської ОДА Михайло Цимбалюк, міський голова Львова Андрій Садовий. На знак вшанування 25-ої річниці Чорнобильської трагедії та кататастрофи що спіткала народ Японії цьогоріч, було висаджено 25 кущів калини та 25 сакур. Вже у суботу 02 квітня ця подія отримала своє продовження – як і обіцяв Віктор Балога з Нідерландів надійши 100 садженців сакур вже значно більших розмірів, саме вони і стали головними учасниками продовження закладення парку.

Серед інших важливих заходів цього тижня в рамках Акції «Майбутнє лісу в твоїх руках» слід відмітити:
- Висадка садженців туї західної та калини, біля каплички в м.Бібрка;
- Встановлення працівниками ДП «Боринський лісгосп» трьох будиночків на зупинках вздовж траси Львів-Ужгород;
- Озеленення дошкільного закладу №6 «Теремок» м.Броди;
- Озеленення скверу біля с. Станків Стрийського р-ну.

Загалом під час другого тижня Акції на теренах Львівщини 1010 учасниками було впорядковано 28,6 га парків, скверів, алей, створено три нових парки загальною площею 0,22 га, висаджено близько 40 тис. дерев та 1700 кущів, розчищено 15 джерел та 82 га. лісових насаджень вздовж автомобільних доріг.

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління