Хід проведення акції "Майбутнє лісу у твоїх руках" по ДП "Стрийський лісгосп"

10 квітня 2011р, Новини. Прес-служба

ДП „Стрийський лісгосп", як і всі лісогосподарські підприємства Львівщини, активно включився у проведення акції „Майбутнє лісу у твоїх руках". В рамках проведення акції 05.04.2011 року в дошкільному навчальному закладі №22 «Весняночка», розташованому у м. Стрию, відбулася толока з озеленення. Разом з працівниками дитячого садочка та лісівниками ДП «Стрийський лісгосп» вже третій рік поспіль висаджують дерева та кущі волонтери ГО «Молодь Стрийщини». Ще три роки тому, почувши про проведення Акції із ЗМІ, завідуюча ДНЗ №22 п. Чорновус О.М. звернулася до директора лісгоспу з проханням допомогти провести озеленення і їхнього садочка, адже більшість свого часу діти проводять саме тут. Тому працівники садочка стараються посадити більше квітів, щоб милували око, більше хвойних дерев та кущів, щоб краще дихалось. Відтак стало доброю традицією проводити заходи акції не лише в школах, але й в дитячих садочках, щоб привити любов до природи у самих маленьких наших громадян. Адже якщо така криха посадить деревце то вже ставши більш дорослим їй не підніметься рука зламати чи понівечити його.

В ЗОСШ с. Станків 09.04.11р. проведено суботник в рамках акції „Майбутнє лісу у твоїх руках" на якому було висаджено смерекову алею біля школи. Хоча погода не сприяла проведенню заходу, але школярі та педагоги разом з працівниками лісгоспу з оптимізмом взялися до роботи . Відтак перед школою зазеленіли маленькі саджанці ялинок за якими будуть доглядати дбайливі дитячі руки вихованців школи.

Працівники лісгоспу прийняли участь у проведених Стрийською та Жидачівською райрадами нарадах щодо проведення місячника "Благоустрою" та весняної толоки.

Підготовлено та проведено (07.04.11р.) виступ по радіомовленню та на каналі місцевого телебачення.

Проведено ряд лекцій на лісівничу тематику в загальноосвітніх закладах в зоні діяльності підприємства.

 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління