Триває Акція в "Львівському лісгоспі"

11 квітня 2011р, Новини. Прес-служба

08.04.2011 року в рамках проведення всеукраїнської акції «Майбутнє лісу у твоїх руках», в лісових масивах Винниківського, Липниківського та Тощівського лісництв проведено розвішування 150 штучних гніздівель для лісових птахів (шпаківень та синичників). Найактивніше себе проявила молодь м. Винники, під керівництвом лісничого Ціжа А.В. працівник лісництва та 25 учнів віком 12 – 14 років встановлено 30 штучних гніздівель в урочищі Дібрівка поблизу м. Винники.

Штучні гніздівлі були виготовлені учнями Львівського міського екологічного натуралістичного центру в осінньо-зимовий період 2010-2011 років за підтримки та участі працівників ДП «Львівський лісгосп», зокрема лісничих Товщівського та Винниківського лісництв.

В цю суботу, в рамках проведення весняних суботників, працівниками Винниківського лісництва ДП «Львівський лісгосп» та представниками молодіжної організації «Золота молодь Винник» проведено очистку лісових придорожніх смуг на дорозі Львів-Винники. В заході приймали участь 5 працівників Винниківського лісництва та 28 учнів м. Винники.

При проведенні суботника, учасниками заходу було зібрано понад 1000 кг твердих побутових відходів та відрізку дороги протяжністю 2 км.

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління