Третій тиждень акції на Львівщині

11 квітня 2011р, Новини. Прес-служба

Незважаючи на досить примхливу погоду, сильний вітер та місцями мокрий сніг, у третьому тижні акції «Майбутнє лісу у твоїх руках» на Львівщині взяли участь усі лісогосподарські підприємства регіону. Цього тижня акція більше відбувалась у районах області. Так у Перемишлянському, Золочівському, Буському районах у посадці нових лісів взяли участь представники та керівництво районних рад і адміністрацій, депутати обласної ради, чисельні громадські організації та учні шкільних лісництв.

За період з 4 по 10 квітня на теренах Львівщини відбулось багато заходів, cеред котрих упорядкування та облаштування благоустрою території лісів, парків, скверів, алей, рекреаційних пунктів, адмінбудівель підприємств та лісництв. Серед інших важливих заходів цього тижня в рамках Акції «Майбутнє лісу в твоїх руках» слід відмітити:
- озеленення Бродівської ЗОШ І-ІІІ ст.№3;
- впорядкування і доповнення міського парку м. Буська;
- проведено розвішування 150 штучних гніздівель для лісових птахів;
- озеленення та впорядковання території дошкільного навчального закладу "Весняночка" м.Стрий;
- висадження смерекової алеї біля школи с. Станків;
- закладення з вегетативного потомства 30 плюсових дерев лісонасінневої плантації модрини на площі 5 га.

Загалом під час третього тижня Акції на теренах Львівщини 1190 учасниками було впорядковано 24,4 га парків, скверів, алей, створено два нових парки, висаджено близько 55,5 тис. дерев та 1100 кущів, розчищено 15 джерел та 55 га. лісових насаджень вздовж автомобільних доріг.

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління