На Бродівщині продовжується акція «Майбутнє лісу в твоїх руках»

10 квітня 2011р, Новини. Прес-служба

Для кращого ознайомлення населення і молодь було в школах району розвішано агітаційні листи про акцію « Майбутнє лісу в твоїх руках».

Кожного тижня в районних засобах масової інформації іде висвітлення інформації про хід акції. Цього тижня в районній газеті «Голос відродження» вийшла стаття інженера лісових культур, яка ознайомила з ходом акції і запросила всіх небайдужих взяти участь. На протязі тижня в місцевому телебаченні вийшло три передачі, де було показано всі заходи які проводилися з лісівниками та молоддю.

Одним з кращих засобів встановлення взаємодії між суспільством та лісовою галуззю полягає в наданні можливості взяти участь в заходах ведення лісового господарства, тому лісівники Бродівщини запросили школярів взяти участь в акції «Майбутнє лісу в твоїх руках». Школярі Бродівської ЗОШ І-ІІІ ст.№3 з задоволенням озеленили територію своєї школи. Учні 11 класів посадили перед школою пам’ятну алею. Даючи інтерв’ю місцевому телебаченню випускники сказали: « Ми безмежно щасливі, що мали можливість сьогодні долучитися до акції «Майбутнє лісу в твоїх руках»,бо залишили не лише про себе пам'ять, а й отримали велике задоволення.

Головний захід акції – посадка дерев із залученням учнівської молоді. У Бродівському лісництві на допомогу лісівникам вийшли учні Гаївської НСШ І-ІІ ст. Для багатьох з них такі весняні роботи – це перший досвід посадки лісу. А от лісівники переконані, що попрацювавши хоча б кілька годин, самостійно посадивши рядок сіянців, у майбутньому ці молоді люди будуть дбайливіше ставитися до зелених шат. Зрештою, чимало учнів пообіцяло, що перший досвід не стане останнім, адже у такий спосіб вони беруть участь у благородній справі – посадці лісу.

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління