Відбулася нарада спеціалістів з охорони праці

11 квітня 2011р, Новини. Прес-служба

07 квітня 2011 року у Львівському обласному управлінні лісового та мисливського господарства, в рамках проведення Місячника охорони праці, з нагоди Всесвітнього дня охорони праці, відбулася семінар-нарада з спеціалістами охорони праці та головами профспілкових комітетів підпорядкованих підприємств.

У нараді взяли участь - начальник Львівської державної інспекції промислової безпеки та охорони праці у соціально-культурній сфері, агропромисловому комплексі, легкій та деревообробній промисловості Курило Віктор Миколайович і начальник відділу-головний страховий експерт з охорони праці відділення виконавчої дирекції ФСНВ у м. Львові Білань Мирон Михайлович.

На нараді розглянуто і обговорено питання стану охорони праці на підприємствах галузі, опрацьовано нові нормативні акти трудового законодавства та безпеки праці, висвітлено проблемні питання з охорони праці на підприємствах управління та намічено заходи щодо їх вирішення, запропоновано план заходів з підготовки та проведення на підприємствах Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства Всесвітнього дня охорони праці.

Після обговорення цих питань прийнято ряд важливих практичних рішень щодо недопущення та профілактики виробничого травматизму на підприємствах управління.

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління