Озеленення університецької території

16 квітня 2011р, Новини. Прес-служба

16 квітня, в рамках проведення всеукраїнської акції «Майбутнє лісу у твоїх руках» керівники апарату Львівської облдержадміністрації, керівництво Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства разом із викладачами Українського католицького університету, за участі працівників ДП «Львівський лісгосп» провели садіння дерев ялиці білої та ялини європейської біля новоствореного корпусу Філософського факультету Українського католицького університету в м. Львові. Посадка дерев проведена з метою розширення паркової частини території університету, а також для формування буферної зони між заболоченою болотистою територією пустиря та духовною установою.

Даний захід був приурочений до проведення всеукраїнського Дня Довкілля, що вже впродовж багатьох років привертає увагу громадськості до проблем оточуючого середовища. До у часті в проведенні заходу було залучено 75 чоловік, в тому числі 8 представників облдержаміністрації та 5 журналістів.

Нова посадка вічнозелених рослин докорінно змінила вигляд прилеглої університецької території, та поклала початок формування нового парку в м. Львові.

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління