Останній тиждень Акції у ДП "Стрийський лісгосп"

17 квітня 2011р, Новини. Прес-служба

Стартував останній тиждень Акції. Лісівники ДП „Стрийський лісгосп” попрацювали на славу. За час проведення Акції виділявся садивний матеріал декоративних порід для озеленення територій шкіл, дитячих садочків, церков, селищних рад. За допомогою школярів та учнівської молоді було посаджено 37,8 га лісових культур, при цьому висаджено понад 190,0 тис. шт. сіянців дуба звичайного.

Проведено рад заходів по благоустрою та озелененню дитячих дошкільних навчальних закладів. В рамках проведення акції 14.04.2011року проведено озеленення ДНЗ №12 «Струмочок», розташованого в м. Стрий. Толоку з озеленення садочка проводили працівники Дашавського лісництва спільно з вихователями, нянечками та вихованцями садочка на чолі з завідуючою Дармохвал О.В. Крім посадки декоративних рослин лісничий Дейнека В. та пом. лісничого Лужецький З. провели з діточками садочка виховну лекцію та майстер-клас по садінню деревець.

Проведено також благоустрій та озеленення каплички, розташованої поблизу лісових масивів Журавнівського лісництва.

Старанно готувалися працівники лісгоспу до проведення основного заходу Акції – закладення лісопаркових насаджень на території заплавних земель р. Стрий, розташованих поблизу м. Жидачів та виділених Жидачівською міською радою під заліснення. За допомогою науковців Львівського національного лісотехнічного університету було розроблено проект закладки насаджень, підібрано деревні породи, що найкраще відповідають умовам зростання в даній місцевості.

І ось погожого ранку 16 квітня розпочався основний захід Акції – розпочато створення лісопаркової зони м. Жидачева. В проведенні Акції взяли активну участь понад 160 чоловік а семе: депутат Львівської обласної ради п. М.Титикало, голова Жидачівської РДА п. С.Коваль,голова Жидачівської міської ради п. В.Левко, голова громадської екологічної організації «Еко-Довкілля» п. Я.Турченяк державна лісова охорона ДП „Стрийський лісгосп”, педагогічний та учнівський колектив місцевої загальноосвітньої школи, кореспонденти та репортери районної телерадіокомпанії, журналісти районних газет, представники громадськості. Сонячний погожий день, чудовий весняний настрій та бажання працювати привело всіх бажаючих долучитися до благородної справи – посадки дерев.

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління