Підсумки проведення Акції "Майбутнє лісу у твоїх руках" по ДП "Самбірське лісове господарство"

17 квітня 2011р, Новини. Прес-служба

ДП «Самбірський лісгосп » повідомляє, що керуючись наказом Держагенства лісових ресурсів України від15.03.2011р. за № 39, пра- цівники ДЛО лісгоспу відповідно до прийнятого плану заходів по Акції « Майбутнє лісу…», провели заняття в шкільних лісництвах, наради в школах, сільрадах з метою надання і роз’яснення учням, молоді, громадянам повної інформації щодо необхідності, умов, термінів проведення « Акції…». Залучено їх до розповсюдження інформаційних матеріалів. В рамках « Акції…» роз’яснено про необхідність розуміння і відзначення заходів « Світовий тиждень лісу », заходів благоустрою «За чисте довкілля », проведення суботників. Встановлено два біг - борди Рудківському та Судововишнянському лісництвах. Також в рамках « Акції…» проведена профілактична масово - роз’яснююча робота з метою дотримання громадянами Вимог пожежної безпеки в лісах.

Мети « Акції…» досягнуто. За участю учнів шкіл , вчителів, представників громадськості, місцевої влади виконано значні обсяги посадок молодих дерев в лісах ( прикладається Інформація… по Додатку до листа ЛОУЛМГ від 23.03.2011р.).

Також в рамках « Акції…» проведено конкурси на кращий малюнок і кращий твір на тему « Людина і ліс ». В конкурсах прийняли участь учні Самбірської гімназії, ЗСШ № 1 і № 10, Рудківської ЗСШ 1-3 рівнів, Підбужської ЗСШ.

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління