Підсумки проведення Акції "Майбутнє лісу у твоїх руках" по ДП "Старосамбірське лісомисливське господарство"

17 квітня 2011р, Новини. Прес-служба

До проведення цієї Акції ДП „Старосамбірське ЛМГ” приурочує посадці лісу на площі 17,4 га, доповненню лісових культур та введенню недостаючих порід на площі 50 га, посіву лісових розсадників насінням різних деревних порід на площі 0,14 га та закладці шкіл на площі 0,1 га для забезпечення підприємства в майбутньому необхідним посадматеріалом.

Згідно розробленого організаційного плану за період проведення Акції працівниками лісової охорони підприємства було прочитано цикл лекцій на природоохоронну тематику, зокрема створення лісових насаджень, їх охорони від шкідників та лісових пожеж. Проведено засідання учнів шкільних лісництв з метою ознайомлення їх з основними напрямками проведення акції. Для учнів молодших класів в школах району за місцем діяльності лісництв ІТП підприємства були проведені виховні години на тему „Людина та ліс”.

За період проведення акції працівниками підприємства за участю школярів впорядковано садиби лісництв та прилеглих територій, в яких взяло участь понад 300 чоловік.

До „Всесвітнього дня лісівництва” працівниками підприємства спільно з учнівською молоддю проведено розвішування 10 шпаківень та синичників, впорядковано 10 мурашників, прибрано сміття біля місць короткотермінового відпочинку.

Учнями Новоміського шкільного лісництва разом з учителями та працівниками лісової охорони було проведено озелення території школи та шкільного стадіону.

Школярами Спаської ЗСШ було проведено посів лісового розсадника в кварталі 36 Спаського лісництва на площі 0,02 га.

З учнями Міженецької ЗСШ проведено екскурсію по екологічно-пізнавальній стежці в парку-памятці „Міженецький парк”, де школярі ознайомилися з різноманіттям рослинності рідного краю та породами інтродуцентами , які проростають у парку.

Учнями шкіл району спільно з працівниками відділу освіти, вчителями, працівниками лісової охорони було проведено перший етап конкурсу на кращий малюнок та твір за темою „Людина та ліс”.

До проведення Акції „Майбутнє лісу у твоїх руках” було залучено депутатів районної ради, працівників адміністрації району, учнівську молодь та викладацький склад, представників політичних партій і організацій, представників засобів масової інформації, під час якої було висаджено понад 6,0 тис. дерев та кущів.

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління