Заява державного агентства лісових ресурсів України

29 квітня 2011р, Новини. Прес-служба

Державне агентство лісових ресурсів України в зв’язку з пожежонебезпечним періодом наголошує на необхідності додержання протипожежних норм у лісових масивах.

В зв’язку з настанням пожежонебезпечного періоду в лісах та напередодні Травневих свят Державне агентство лісових ресурсів України нагадає про обмеження відвідування громадянами лісів та попереджає про можливість притягнення до адміністративної і кримінальної відповідальності осіб, які не будуть додержуватися правил пожежної поведінки в лісових масивах країни.

Така категорична позиція викликана невтішною статистикою щодо кількість лісових пожеж, які сталися в Україні від початку року. Мова йде про 370 випадків загорань в лісах, підпорядкованих Держлісагентству та 124 випадки в лісах інших відомств.

Наразі, в Україні створено спеціальні оперативні штаби, до яких увійшли представники Державного агентства лісових ресурсів України, Міністерства внутрішніх справ та Міністерства надзвичайних ситуацій, під керівництвом яких здійснюватиметься цілодобовий посилений контроль за дотриманням правил пожежної безпеки в лісових масивах, лісопосадках, місцях залягання торфу.

Тільки особисте бережне ставлення до лісу та власна відповідальна поведінка кожного конкретного громадянина стануть оберегом безмежного зеленого багатства України.

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління