Роз'яснення до інформації поширеної веб-сайтом З.І.К. та рядом інформаційних джерел, щодо "варварської" вирубки лісу в селі Кропильники Мостиського району

19 травня 2011р, Новини. Прес-служба

Львівське обласне управління лісового та мисливського господарства повідомляє, що між селами Кропильники та Зав'язанці Мостиського району розміщений лісовий масив Крукеницького лісництва ДП "Самбірський лісгосп" (квартали 34, 35). У 2011 році відповідно до матеріалів лісовпорядкування в кварталі 35 виділ 6 (площа 2,6га.) призначена і проводиться планова рубка головного користування в стиглому березово-грабовому насадженні. На проведення рубки виписаний лісорубний квиток від 21.12.2010р. №265873. Законність призначення та проведення вирубки дерев після усного анонімного звернення місцевих мешканців перевірялась працівниками лісової інспекції Львівського ОУЛМГ ще 02.03.2011р. Порушень вимог лісового та природоохоронного законодавства не було виявлено.

Львівське обласне управління лісового та мисливського господарства звертається з проханням до журналістів "З.І.К." в подальшому при публікації матеріалів на лісогосподарську тематику вивчати обидві точки зору, та подавати об'єктивну інформацію.

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління