Відбулася колегія управління

19 травня 2011р, Новини. Прес-служба

У Львівському обласному управлінні лісового та мисливського господарства 18 травня 2011 року відбулась планова колегія, на якій розглядались питання підсумків роботи лісогосподарських підприємств за І квартал, стан та перспективи розвитку деревообробного сектору виробництва, стан виділення, збереження і сталого використання генетичного фонду лісових деревних порід.

Заступники начальника управління, начальники відділів детально проаналізували виробничу діяльність підприємств, економічний стан, перспективи виконання планових завдань і угод по поставках деревної продукції.

Головний лісничий Львівського ОУЛМГ Целень Я.П. особливу увагу звернув керівників лісогосподарських підприємств на зростання обсягів самовільних рубок по обласному управлінні, лише у І кварталі кількість самовільних рубок зросли з 180 м3 у 2010 році до 930 м3 у 2011 році. Голова колегії Дейнека А.М. зазначив, що питання охорони лісу від самовільних рубок буде заслуховуватись окремим питанням на наступній колегії.

Головний інженер Львівського ОУЛМГ Гром’як Ю.О. зазначив, що за 4 місяці поточного року пущено в переробку 44 тис.м3. Рентабельність деревообробного сектору виробництва за даний період склала 4-6%. В найближчій перспективі передбачено провести інвентаризацію деревообробного обладнання, а також розроблення перспективного плану розвитку цехів переробки по кожному підприємству з розрахунком потреб деревини та їх рентабельності.

Головний лісничий Львівського ОУЛМГ повідомив, що завдання, передбачені Програмою розвитку лісонасіннєвої справи на 2010-2015 роки буде виконано вже до кінця цього року.

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління