«Деревообробка – 2011»

21 травня 2011р, Новини. Прес-служба

Протягом 17-20 травня у м. Львові відбулася чергова, вже 14-та за ліком, міжнародна виставка «Деревообробка-2011».

Цьогорічна виставка налічувала під своїм дахом понад 120 національних та іноземних виробничих і торгових фірм. За свою історію «Деревообробка у Львові» стала однією з головних подій галузі в країні, адже вона викликає інтерес та зацікавлення не лише у спеціалістів України, а й далекого і близького зарубіжжя, про що свідчить склад учасників із-за кордону: Польщі, Німеччини, Австрії, Латвії, Литви, Болгарії, Данії, Чехії, Естонії, Росії, Італії, Франції, Швейцарії та Фінляндії.

На експозиціях виставки було представлено найсучасніше та високотехнологічне вітчизняне та імпортне деревообробне обладнання, стрічкові пилорами, деревообробний та дереворізальний інструмент, фрезерні та столярні верстати, обладнання для виробництва меблів, гідравлічні преси, котли на твердому паливі, високоякісні екологічні лакофарбові матеріали, клеї та багато іншого.

За межами виставкового комплексу «Україна» були представлені численні транспортні засоби для заготівлі та транспортування деревини.

Львівське обласне управління взяло активну участь в проведенні виставки. Керівництво управління разом з іншими почесними гостями відкривало виставку. 18 травня, після колегії облуправління, виставку відвідали директори та головні інженери усіх державних лісогосподарських підприємств Львівщини.

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління