Підбито підсумки журналістського конкурсу

6 Червня 2011р, Новини. Прес-служба

З червня в управлінні лісового та мисливського господарства підбили підсумки журналістського конкурсу на кращу роботу на лісівничу тематику, в межах проголошення Генеральною асамблеєю ООН 2011 року міжнародним роком лісів.

Конкурсні роботи з відповідної тематики в паперовому та електронному вигляді надавалися на розгляд журі з 22 березня до 29 травня 2011р. До участі в конкурсі приймалися як друковані публікації так і телевізійні та радіопрограми.

Конкурсна комісія у складі представників Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства, Львівської обласної організації національної спілки журналістів України та Львівської обласної організації товариства лісівників України розглянувши усі роботи визначила переможцем власного кореспондента газети «Голос України» на Львівщині - Оксану Теленчі. Переможець отримав диплом та грошову винагороду в розмірі 5 тис. грн. Менш значними нагородами були визначені і інші переможці, а саме: Вербовська Мар'яна (Львівська пошта), Доротич Марія (Високий Замок), Табінський Ігор (Сільські вісті), Ткачук Петра (Народна справа), Іванців Микола (Воля народу) Дацко Володимир (Яворівщина), Лапсюк Михайло (Народне слово), Оприск Оксана (Деревообробник), Савчак Петро (дирекція суспільного аналізу і публіцистичних програм Львівського телебачення), Тивін Володимир (Львівське радіо).

Принагідно, Львівське обласне управління лісового та мисливського господарства щиросердечно вітає усіх журналістів з професійним святом. Бажаємо Вам натхнення та витримки у наших діях, а також завжди достовірно та правдиво висвітлювати інформацію. Зі святом Вас!

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління