Про «Знахабнілих лісокрадів» у Жовкві можна знімати серіал

3 лютого 2012р, Новини. Прес-служба

Незважаючи на люті морози, лісокради Жовківщини роблять свою чорну справу думаючи, що лісники злякались морозів і сидять в теплих хатах. Однак життя показує, що це далеко не так.

В ході проведення рейду 31.01.2012 року близько 16 - 00 год. в лісовому масиві Зіболківського лісництва біля села Малі Передримихи головним лісничим ДП «Жовківський лісгосп» та інженером охорони і захисту лісу був виявлений трактор МТЗ-82 який був завантажений діловою деревиною сосни.

На прохання зупинитись та перевірити наявність документів на дану лісопродукцію водій трактора тільки додав газу і почав втікати по полях. Ризиковане для життя лісівників переслідування тривало близько години. Долучився до затримання крадія і викликаний на підмогу наряд міліції з Жовківського райвідділу МВС.

Спільними зусиллями працівників лісової охорони Жовківського лісгоспу та працівників Жовківського райвідділу міліції зловмисник був затриманий.

При спробі затримання порушник чинив опір та намагався вивести з ладу трактор. Жодних документів в нього на крадену лісопродукцію не було. Лісопорушника було доставлено в райвідділ міліції.

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління