Працює громадська рада при Держлісагентстві України

17 лютого 2012р, Новини. Прес-служба

З розвитком громадянського суспільства в нашій державі утворилося багато потужних неурядових організацій, в тому числі й екологічного спрямування. Вести з ними конструктивний діалог – один із пріоритетів лісової галузі. З цією метою 15 лютого в Державному агентстві лісових ресурсів України відбулися установчі збори, на яких було сформовано Громадську раду при Держлісагентстві. Участь у зборах взяли 39 представників різних громадських організацій.

З вітальним словом виступив перший заступник Голови Держлісагентства Ярослав Макарчук. Він зазначив, що Громадська рада має бути тим майданчиком, на якому лісівники і громадськість знаходять спільну мову у вирішенні проблемних питань галузі. «Ми сподіваємося, що наша спільна діяльність базуватиметься на конструктивному професійному діалозі і сприятиме вирішенню назрілої лісової проблематики та розвитку лісової галузі нашої країни», – наголосив Ярослав Макарчук.

Зі звітом про виконану роботу виступив Голова Громадської ради минулого скликання Віктор Маурер. Він відзначив основні досягнення в діяльності Громадської ради, а також вказав на необхідність продовжити обговорення наболілих проблем галузі, налагодити зв’язки з широким колом громадських організацій, зацікавлених у лісовій проблематиці.

На зборах було сформовано персональний склад Громадської ради при Держлісагентстві, куди увійшли всі зареєстровані учасники зборів, а також обрано робочі групи для розроблення Положення та проекту структури Громадської ради.

Новий склад Громадської ради обрав своїм Головою Віктора Маурера. Секретарем Ради одноголосно обрали головного спеціаліста відділу науки, міжнародних відносин та зв’язків з громадськістю Держлісагентства Ольгу Клименко.

Обговоривши організаційні питання, Громадська рада вирішила провести своє друге засідання на початку березня цього року.

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління