Віктор Сівець: Існуюча організаційна структура Держлісагентства дозволяє ефективно здійснювати оперативне управління діяльністю установ природно-заповідного фонду.

6 березня 2012р, Новини. Прес-служба

У 2012 році на утримання установ природно-заповідного фонду затверджені видатки із загального фонду державного бюджету згідно бюджетної програми «Ведення лісового і мисливського господарства, охорона і захист лісів в лісовому фонді» в сумі 47951,9 тис. грн. та із спеціального фонду в сумі 10708,9 тис. грн. Ці кошти будуть спрямовані на здійснення заходів по збереженню об’єктів природно-заповідного фонду загальнодержавного значення, що належать до сфери управління Держлісагентства.

За словами Голови Державного агентства лісових ресурсів України Віктора Сівця існуюча організаційна структура Держлісагентства дозволяє ефективно здійснювати оперативне управління діяльністю установ природно-заповідного фонду. «В підпорядкуванні Держлісагентства знаходяться 12 установ природно-заповідного фонду - це п’ять національних природних парків, шість природних заповідників та один лісовий центр» - зазначив Віктор Сівець.

«В 2011 році фінансування збереження природно-заповідного фонду з державного бюджету склало 35973,2 тис. грн. та 14981,7 тис. грн. власних надходжень. В цьому році на фінансування заходів по збереженню об’єктів природно-заповідного фонду загалом буде виділено 58660,8 тис. грн.» - наголосив Віктор Сівець.

Нагадаємо: При формуванні проекту Закону про Державний бюджет на 2012 рік Міністерством фінансів України, за згодою з Урядом та Верховною Радою України, з метою збалансування бюджету шляхом здійснення заходів щодо дієвих реформ в усіх галузях економіки, було здійснено оптимізацію кількості бюджетних програм, а саме три бюджетні програми КПКВК 1901060 «Ведення лісового і мисливського господарства, охорона і захист лісів в лісовому фонді», КПКВК 1901070 «Створення захисних лісових насаджень та полезахисних лісових смуг» та КПКВК 1901080 «Збереження природно-заповідного фонду» об’єднали в одну бюджетну програму КПКВК 1901060 «Ведення лісового і мисливського господарства, охорона і захист лісів в лісовому фонді». В зв’язку з цим у 2012 році на утримання установ природно-заповідного фонду затверджені видатки із загального фонду державного бюджету згідно бюджетної програми КПКВК 1901060 «Ведення лісового і мисливського господарства, охорона і захист лісів в лісовому фонді» у сумі 58660,8 тис. грн.

Прес-служба Держлісагентства України

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління