Про наслідки стихії на Львівщині

30 січня 2013р, Новини. Прес-служба

В період 21-24 січня поточного року, внаслідок опадів у вигляді випадання дощу та мокрого снігу при мінусовій температурі, на Львівщині склалися складні погодні умови, які спричинили значне обледеніння ліній електропередач, дерев та інших споруд, в результаті чого було знеструмлено понад 300 населених пунктів. Ситуація, яка склалася в області комісією техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Львівської облдержадміністрації визнана, як надзвичайна ситуація регіонального рівня.

За даними попереднього обстеження пошкоджено понад 21 тис.м3 деревини, найбільшого пошкодження зазнали молодняки та середньовікові насадження.

Значної шкоди завдано лісовим масивам в північній частині області (в зоні Малого Полісся), а саме ДП «Буський лісгосп» пошкоджено понад – 1тис.м3 деревини, ДП «Жовківський лісгосп» - 3тис.м3 та ДП «Рава-Руський лісгосп» - 17тис.м3.

На даний час лісогосподарськими підприємствами здійснюються невідкладні заходи по розчистці доріг загального та місцевого значення, ліквідації повалених дерев з ліній електропередач.

Львівське обласне управління лісового та мисливського господарства просить мешканців міста Львова та області бути обережними при відвідуванні лісових масивів.

     


 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління