В угіддях Львівщини проводиться зимовий облік мисливської фауни

7 лютого 2013р, Новини. Прес-служба

На виконання Закону України «Про мисливське господарство та полювання», відповідно до наказу Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства, користувачами мисливських угідь Львівської області проводиться зимовий облік мисливської фауни.

До проведення обліку, крім штатних працівників мисливських господарств, залучаються мисливці, члени громадських організацій, представники органів місцевого самоврядування, студенти Національного лісотехнічного університету України. Облік мисливської фауни проводиться в основному методом шумового прогону, а також маршрутним методом та методом спостереження в місцях підгодівлі.

Як показують попередні результати проведених облікових робіт спостерігається приріст чисельності копитних тварин особливо дикого кабана, стабілізувалась чисельність зайця-русака.

Відповідно до результатів проведених облікових робіт будуть встановлюватись ліміти та норми добування мисливських тварин, а також ці дані являються визначальними для встановлення термінів полювання користувачами мисливських угідь області в мисливському сезоні 2013/2014 років.

    
 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління