Лісівники Львівщини підвели підсумки роботи за 2012 рік

13 лютого 2013р, Новини. Прес-служба

5-го лютого відбулося засідання колегії Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства. На початку колегії начальник управління Анатолій Дейнека довів до відома присутніх питання, які розглядалися на колегії Держлісагентства. Наголосив на необхідності впровадження електронної системи обліку деревини, застосовування енергозберігаючих технологій у виробництві, економії пального, підкреслив на необхідності вже зараз готуватися до весняної посадки лісу і пожежонебезпечного періоду.

Про підсумки господарсько-фінансової діяльності підприємств управління за минулий рік доповів начальник відділу економіки та фінансів Богдан Кисіль. У своїй доповіді він зазначив, що підприємства забезпечили виконання запланованих лісівничих, лісозахисних, лісоохоронних та лісовідновних заходів, зокрема:

У 2012 році державними лісогосподарськими підприємствами створено лісові культури на площі 1570 га. Крім цього створено 16 га нових лісів на землях які раніше не були вкриті лісовою рослинністю.
Проведено доглядів за лісовими культурами на площі 7207 га.

В 2012 році підприємствами управління заготовлено 64761 кг лісового насіння головних деревних та чагарникових порід.

Державними лісогосподарськими підприємствами у 2012 році рубки догляду за молодняками проведені на площі 2871 га при плані 2798 га. За звітний період від рубок формування і оздоровлення лісів всього заготовлено 350,7 тис.кбм ліквідної деревини.

Завдяки проведеним профілактичним заходам пожеж на території державного лісового фонду управління не зареєстровано.

У 2012 році підприємствами управління від усіх видів рубок заготовлено 895,9 тис. куб. м деревини, в тому числі на рубках головного користування - 545,1 тис. кбм. Забезпечено виконання сортиментної структури основних видів продукції.

За 2012 рік підприємствами області перероблено 126,5 тис. кбм. деревини, що забезпечило випуск товарної продукції на суму 56,3 млн. грн.

В 2012 р. підприємствами області у технічне переоснащення інвестовано 3,2 млн. грн.

За рахунок власних коштів державних підприємств збудовано та реконструйовано 70,2 км лісових автомобільних доріг, вартістю 5,2 млн. грн.

За 2012 рік підприємствами управління витрачено на заходи з охорони праці 2,2 млн.грн.

Обсяг реалізації продукції за 2012 рік склав 318,9 млн. грн.

Рівень середньомісячної заробітної плати за 2012 рік становить 2789,5 грн.

За 2012 р. в загальному по управлінню отримано прибутку в сумі 1,8 млн.грн. Збиткових підприємств немає.

За 2012 рік всіма підприємствами сплачено до зведеного бюджету 37,3 млн. грн. податків, зборів та обов’язкових платежів, з них до Державного бюджету сплачено 22,9 млн. грн.

Крім податків до бюджету, підприємствами галузі за 2012 рік сплачено 41,4 млн. грн. єдиного соціального внеску.

Про стан роботи з питань запобігання та протидії корупції на підвідомчих підприємствах за підсумками роботи в 2012 році доповідав головний спеціаліст відділу охорони, захисту лісу та внутрішнього аудиту Ігор Балич. У Львівському обласному управлінні лісового та мисливського господарства постійно проводяться заходи щодо активізації роз’яснювальної роботи у сфері запобігання та протидії корупції, здійснюється відповідна робота з перевірки достовірності фактів, які можуть створювати сприятливі умови для зловживання владою або службовим становищем.

За результатами роботи у 2012 році, колегією були визначені кращі підприємства управління:

ДП «Бродівське лісове господарство» - 1 місце;

ДП «Самбірське лісове господарство» - 2 місце;

ДП «Славське лісове господарство» - 3 місце.

Вітаємо колективи – переможці!

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління