У приміщенні Львівського ОУЛМГ відбулась лісокультурна Рада

13 лютого 2013р, Новини. Прес-служба

«Лісокультурна Рада Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства» - це дорадчий орган що діє при управлінні та охоплює таку важливу сферу діяльності лісогосподарських підприємств як лісовирощування та лісорозведення. Лісокультурна рада має реальний практичний вплив на процеси відтворення лісів та їх якісний розвиток, це стає можливим завдяки участі спеціалістів Ради в початковому етапі створення лісових насаджень, а саме участь в розробці і складанні проектів лісових культур та природного поновлення.

Практика Львівського ОУЛМГ із залучення науковців та широкого обговорення між фаховими спеціалістами проектів створення лісокультурних об’єктів є доброю традицією, котра дає змогу окремому виробничнику черпати нові ідеї та виправляти свої недоліки і упущення за участі фахівців та науковців.

З метою уникнення помилок та невідповідностей при плануванні та створенні лісових насаджень 12 лютого 2013 року в приміщенні Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства проведено засідання «Лісокультурної Ради Львівського ОУЛМГ». До складу Лісокультурної ради входять науковці Національного лісотехнічного університету України професор Гузь М.М. та професор Дебринюк Ю.М., а також головні лісничі державних лісогосподарських підприємств, інженери лісових культур та працівники відділу лісового господарства обласного управління. Головою Лісокультурної ради є перший заступник начальника управління – головний лісничий Ярослав Павлович Целень.

Проекти лісових культур та природного поновлення складаються з метою якісного та своєчасного відновлення лісових насаджень. В проектах визначаються методи відтворення лісів, їх якісний склад, спосіб обробітку грунту та посадки саджанців, їх кількість та походження, способи та кратність доглядів, а також інші параметри що впливають на ріст лісових культур та природного поновлення.

На засіданні Лісокультурної Ради розглянуто всі проекти лісових культур та природного поновлення складені державними лісогосподарськими підприємствами на 2013 рік.

Розгляд проектів за участі науковців дозволив лісівникам пересвідчитись у правильності своєї роботи, мета якої залишити для майбутніх поколінь зелені насадження.

За підсумками лісокультурної Ради з виправленнями та уточненнями затверджено проекти створення лісових культур на площі 1330га та проекти природного відновлення лісів на площі 1350га.

 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління