На базі державного підприємства «Славське лісове господарство» проведено семінар-навчання з електронного обліку деревини

18 лютого 2013р, Новини. Прес-служба

 

Львівським обласним управлінням лісового та мисливського господарства 8 лютого 2013 року на базі державного підприємства «Славське лісове господарство» проведено семінар-навчання з електронного обліку деревини, на який було запрошено представників ДП «Укрлісконсалтинг».

Після вступних доповідей заступника начальника Львівського ОУЛМГ Гром’яка Ю.О. та заступника директора ДП «Укрлісконсалтинг» Мельниченка В.А. учасники семінару перейшли до практичної демонстрації та ознайомлення з програмним забезпеченням вузлової базової станції ДП «Славський лісгосп» та інформаційно-обліковою системою «Українські лісові ресурси».

В ході семінару-навчання одночасно було заслухано окремих представників лісогосподарських підприємств з питань функціонування електронної системи обліку деревини.

Практичні навчання з демонстрацією роботи кишенькових персональних комп’ютерів по прийманню, відвантаженню лісопродукції, а також користування мобільними термопринтерами та передачу даних по каналах GSM було продемонстровано фахівцями ДП «Славське лісове господарство»: старшим майстром лісу Безегою М.В., майстром лісу Федусяком Ю.В. та майстром лісозаготівель Шкіренцем І.В. на лісосіці суцільно-санітарної рубки 2013 року кварталі 1 виділі 3 Опорецького лісництва.

При підведенні підсумків проведення семінару-навчання заступником начальника Львівського ОУЛМГ Гром’яком Ю.О. наголошено на необхідність пришвидшення впровадження новітніх технологій та засобів електронного обліку деревини.

Загалом в семінарі-навчанні взяли участь 66 представників шістнадцяти лісогосподарських підприємств обласного управління.

  

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління