ВІКТОР СІВЕЦЬ: ЛІСГОСПАМ, ЩО НЕ ВИКОНУЮТЬ ПРОТИПОЖЕЖНІ ЗАХОДИ, ЗАГРОЖУЮТЬ КАДРОВІ ПЕРЕСТАНОВКИ І ПОЗБАВЛЕННЯ ДЕРЖКОШТІВ

18 березня 2013р, Новини. Прес-служба

До керівників обласних лісомисливських господарств, які не виконують плани з підготовки до пожежонебезпечного періоду, застосовуватимуться жорсткі заходи.

Про це під час робочої поїздки в Луганську область заявив глава Держлісагентства Віктор Сівець УКРІНФОРМу.

«Якщо начальники обласних лісгоспів не виконуватимуть плани з підготовки до пожежонебезпечного періоду, я застосовуватиму найжорсткіші заходи - і кадрові, і перерозподіл коштів. Кошти будуть отримувати ті регіони, де протипожежні заходи проводяться ефективно», - сказав Сівець під час виїзної наради південних і східних лісомисливських господарств України.

За його словами, особлива увага має приділятися мінералізованим смугам. Крім того, лісові масиви у пожежонебезпечний період повинні бути перекриті шлагбаумами. Окремо має вестися роз'яснювальна робота з населенням.

Зараз, за словами глави Держлісагентства, проводяться перевірки у лісгоспах усієї України. А 28 березня відбудеться нарада, на якій буде підбито підсумки виконання планів з підготовки до пожежонебезпечного періоду.

За словами Сівця, у 2012 році в Україні сталося менше пожеж, ніж 2011. Однак за площею вони були масштабнішими. Цього року, як і раніше, перед лісниками стоїть завдання не допустити пожеж.

За матеріалами УКРІНФОРМу
 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління