Віктор Сівець: Державні підприємства лісового господарства України пропонують до реалізації широкий асортимент дерев та декоративного посадкового матеріалу за зниженою ціною на 20 - 50% від ринкової вартості

25 березня 2013р, Новини. Прес-служба

Державні підприємства лісового господарства України пропонують до реалізації широкий асортимент дерев та декоративного посадкового матеріалу за зниженою ціною на 20 - 50% від ринкової вартості

Про це в ході прес-конференції 20 березня повідомив голова Держлісагентства України Віктор Сівець.

Дерева та рослини лісогосподарських підприємств мають ряд переваг. Це – висока якість, придатність до висаджування в нашій місцевості, висока приживлюваність та дешева ціна. В лісових розсадниках підприємств Держлісагентства є 4,3 млн. штук саджанців декоративних і плодово-ягідних порід висотою від 05, до 2 і більше метрів. Тому, всі бажаючі можуть придбати цей товар для озеленення.

«В цьому році ми робимо безпрецедентний крок на зустріч людям. Нам за 3 роки вдалося виростити багато декоративного посадкового матеріалу і дерев. Було прийняте рішення про те, що ми будемо реалізовувати ці дерева, цей посадковий матеріал по ціні на 20, 30, 40, 50 % дешевше, ніж зараз цей матеріал реалізовується на ринку» - наголосив Віктор Сівець.

«Для організації реалізації декоративно-посадкового матеріалу по Україні розміщено понад 2000 торгових пунктів. А за телефоном гарячої лінії «236» кожен бажаючий може дізнатися, де купити дерева та декоративно-посадковий матеріал в його області» - зазначив голова Держлісагентства України.

Прес-служба Держлісагентства України
 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління