Про оголошення конкурсу на заміщення вакантних посад в апараті управління

25 березня 2013р, Новини. Прес-служба

Відповідно до наказу Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства №76-к від 14.03.2013 року «Про оголошення конкурсу на заміщення вакантних посад в апараті управління» оголошено конкурс на заміщення вакантних посад в апараті управління, а саме: головного спеціаліста відділу лісового господарства та головного спеціаліста відділу мисливського господарства.

В И М О Г И
до кандидатів на заміщення вакантної посади головного спеціаліста відділу лісового господарства

Вимоги: освіта вища (рівень спеціаліст, магістр), спеціальність відповідного професійного спрямування, досвід роботи за фахом у державній службі на посаді провідного спеціаліста не менше 1 року, або стаж роботи за фахом в системі лісового господарства не менше 3 років; вільне володіння комп’ютерною та оргтехнікою. Знання нормативних, методичних та інших керівних матеріалів, що визначають напрями розвитку галузі лісового та мисливського господарства, правил і норм, передбачених лісовим та мисливським законодавством, правил і норм охорони праці, виробничої санітарії, пожежної безпеки, методів обробки інформації з використанням сучасних технічних засобів, комунікацій і зв'язку, обчислювальної техніки, нормативно-правових актів з питань масової інформації, а також Конституції України та інших актів законодавства, які стосуються державної служби.


В И М О Г И
до кандидатів на заміщення вакантної посади головного спеціаліста відділу мисливського господарства

Вимоги: освіта вища (рівень спеціаліст, магістр), спеціальність відповідного професійного спрямування («Лісове господарство», спеціалізація «Мисливство»), досвід роботи за фахом у державній службі на посаді провідного спеціаліста не менше 1 року, або стаж роботи за фахом в системі мисливського господарства не менше 3 років; вільне володіння комп’ютерною та оргтехнікою. Знання нормативних, методичних та інших керівних матеріалів, що визначають напрями розвитку галузі мисливського господарства, правил і норм, передбачених мисливським законодавством, правил і норм охорони праці, виробничої санітарії, пожежної безпеки, правил поводження з вогнепальною зброєю, а також Конституції України та інших актів законодавства, які стосуються державної служби.


Документи приймаються протягом 30 календарних днів з дня оголошення про конкурс за адресою: м. Львів, вул. Яворницького, 8 б.

Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків та умов опати праці надається за телефоном (032)297-61-21.
 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління