На базі ДП «Львівський лісгосп» відбувся семінар-навчання по виробництву дров колотих

29 березня 2013р, Новини. Прес-служба

Програмою розвитку лісопромислового виробництва державних лісогосподарських підприємств Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства в 2013 році передбачено виробництво дров колотих.

З цією метою 8 лісогосподарських підприємств області, а саме: ДП «Бібрський лісгосп», ДП «Буський лісгосп», ДП «Дрогобицький лісгосп», ДП «Львівський лісгосп», ДП «Жовківський лісгосп», ДП «Рава-Руський лісгосп», ДП «Сколівський лісгосп» та ДП «Старосамбірський лісгосп» придбали високопродуктивні дровокольні верстати РЦА-400 словенської компанії «Тайфун», яка виготовляє якісну техніку для лісового господарства. З продукцією фірми «Тайфун» лісгоспи добре знайомі так як на підприємствах області вже декілька років експлуатується 20 трелювальних лебідок їхнього виробництва, які себе добре зарекомендували в роботі.

28 березня 2013 року на базі ДП “Львівський лісгосп” спеціалістами ТОВ «Велмаш-Україна», які є дилерами компанії «Тайфун» в Україні, проведно семінар-навчання за участю головних інженерів та спеціалістів підприємств, які будуть експлуатувати дровокольні верстати.

В ході навчання було проведено тренінг по підключенню та підготовці даного верстата до роботи, показано основні особливості його експлуатації, а також проведено інструктаж по техніці безпеки при проведенні робіт по коленню дров.   

Коновалець І.Л., начальник відділу лісових
ресурсів, машин та технологій Львівського ОУЛМГ
 

 


 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління