Про стан охорони праці на підприємствах Львівського ОУЛМГ

2 квітня 2013р, Новини. Прес-служба

01.04.2013 року на засіданні колегії Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства розглянуто питання «Про стан охорони праці на підприємствах Львівського ОУЛМГ». 

Відмічено, що на підпорядкованих підприємствах проводиться певна робота щодо створення працівникам безпечних і здорових умов праці, підвищення рівня культури виробництва та санітарно-побутового обслуговування.

За 2012 рік підприємствами управління витрачено на заходи з охорони праці 2198,702 тис. грн., що становить 2,19% від фонду оплати праці 2011 року та 679 грн. на одного середньоспискового працюючого.

Разом з тим, на колегії висвітлено та проаналізовано ряд недоліків і порушень з охорони та безпеки праці і трудового законодавства, невиконання яких в подальшому призводить до травмування працюючих.

Відмічено, що відповідальні спеціалісти підприємств управління та безпосередні керівники робіт ще не в повній мірі виконують свої функції з охорони праці щодо організаційно-технічного керівництва виробничим процесом та не здійснюють належного контролю за дотриманням працівниками вимог інструкцій з охорони праці. 

Намічено розробити та здійснити в 2013 році комплекс організаційно-технічних заходів, спрямованих на створення безпечних умов праці, запобігання нещасним випадкам на виробництві, покращенню стану пожежної безпеки.

Впродовж квітня місяця на підприємствах управління буде проведено Місячник з охорони праці з нагоди Всесвітнього дня охорони праці.                                    

Зобов’язано керівників підприємств взяти під персональну відповідальність організацію роботи з охорони праці і профілактики виробничого травматизму та створення працюючим безпечних і здорових умов праці.

В.М.Степанишин, головий спеціаліст
Львівського ОУЛМГ

 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління