На Бродівщині триває всеукраїнська акція «Майбутнє лісу у твоїх руках»

17 квітня 2013р, Новини. Прес-служба

Щоб привернути увагу громадськості та молоді до всеукраїнської акції «Майбутнє лісу в твоїх руках», яка проводиться за ініціативою Державного агентства лісових ресурсів України, кожного тижня працівники ДП «Бродівське лісове господарство» розповідають в засобах масової інформації про проведені заходи в рамках акції. На місцевому телебаченні було проведено 2 виступи і опубліковано 2 статті в районній газеті «Голос відродження».

 З метою пропагування принципів сталого ведення лісового господарства, підвищення обізнаності населення району про ліс та лісове господарство, відродження традицій українського народу щодо шанобливого ставлення та любові до природи, керівництво ДП «Бродівське лісове господарство» 21 березня 2013р. у Міжнародний день лісів, провело виступ на телебаченні. Представників ЗМІ було ознайомлено, а ті в свою чергу ознайомили громадськість Бродівщини, про діяльність підприємства та організаційні заходи, мету і учасників акції «Майбутнє лісу в твоїх руках».

Про значення лісу в житті людини та початок акції «Майбутнє лісу в твоїх руках» в районнній газеті “Голос відродження” розповіла інженер лісових культур Кінаш Л.Л. Було запрошено взяти участь всіх бажаючих в посадці лісу, озеленненні і прибиранні своїх прилеглих територій.

Лісівники тісно співпрацюють зі школярами Бродівського району.

Для школярів проводяться пізнавальні екскурсії, на яких діти дізнаються багато цікавого і пізнавального для себе про ліс і його значення в нашому житті. Зокрема, багато школярів змогли дізнатися, як з насіння виростають могутні дуби і високі сосни. 

Разом з працівниками лісгоспу своїми знаннями про ліс поділились і учні шкільного лісництва. До початку акції «Майбутнє лісу у твоїх руках» школярі шкільного лісництва Бродівської ЗОШ І-ІІІ ст. №4 випустили шкільну газету «Паросток».

В рамках акції «Майбутнє лісу в твоїх руках» 11 квітня 2013 року в Бродівській ЗОШ І-ІІІ ст. №4 було проведено озеленення території школи. Для озеленення школи лісівники надали 20 дерев і 20 кущів декоративного посадкового матеріалу. Цього року школі виповнюється 100 років і до цієї події старшокласники з задоволенням посадили дерева і кущі. Місцевому телебаченню і пресі учні розповіли про своє ставлення до лісу і навколишнього природного середовища, про те як вони виявили бажання цього року прийняти участь у посадці лісу.

Цього місяця працівниками ДП «Бродівьке лісове господарство» також заплановано:
- озеленити дитячий дошкільний заклад №1 «Сонечко». Завдання лісівників розказати малим дітям як потрібно берегти дерева і разом з малюками посадити їх;
- за участі міської ради молодими деревами буде доповнено центральний парк міста Броди;
- гімназисти Бродівської гімназії ім. Івана Труша з задоволенням, в рамках весняної акції, посадять туї коло спортивного майданчика.

Завдяки проведенню акції «Майбутнє лісу у твоїх руках» громадськість та підростаюче покоління мають гарну можливість ознайомитися з веденням лісового господарства і просто стати ближче до природи.

Кінаш Л.Л., інженер лісових
культур ДП «Бродівське лісове господарство»

   

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління