Лісівники проводять очистку придорожніх смуг

29 квітня 2013р, Новини. Прес-служба

З приходом весни, лісівники Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства продовжують роботи по очистці придорожніх лісових смуг вздовж автомобільних шляхів від вітровальної, сухостійної та неліквідної деревини. Одночасно з проведенням цих робіт, прибираються аварійні дерева, які можуть впасти на дорогу і привести до трагедії.

Зробити доведеться немало. В придорожніх лісах необхідно очистити 490 га протяжністю 203 км, при цьому з лісу необхідно забрати 3 тис.м3 сухостійної та неліквідної деревини.

На сьогоднішній день, в рамках проведення місячника озеленення, прибирання та благоустрою і Дня довкілля, лісівники очистили 340 га лісових масивів і прибрали з лісу 2,5 тис.м3 сухостійної та пошкодженої деревини.

Всі питання щодо наведення належного санітарного стану в придорожніх смугах лісівники вирішують спільно з райдержадміністраціями, органами місцевого самоврядування, службою автомобільних доріг та іншими зацікавленими структурами.

Крім цього, з метою забезпечення можливості відпочинку громадян в лісових масивах, вздовж автодоріг створено місця та зони короткотермінового відпочинку. В лісах обласного управління, поблизу доріг загальнодержавного значення, облаштовано 19 рекреаційних майданчиків. Рекреаційні майданчики обладнані навісами, столами, лавочками, альтанками, ящиками для сміття, аншлагами, місцем для розведення вогнища, розбивки намету тощо. На кожен рекреаційний пункт складений паспорт. Пропускна спроможність рекреаційного пункту складає до 50 чоловік одноразового відвідування.

Також, лісівниками Львівщини проводяться роботи по натурному оформленні лісового фонду, поновлюються межові знаки, встановлюється наглядна агітація на природоохоронну тематику.

Завершити роботи по прибиранню в придорожніх лісах Львівщини лісівники планують до 1 травня поточного року.

Прес-служба Львівського ОУЛМГ
 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління