Відбулось засідання колегії Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства

4 Червня 2013р, Новини. Прес-служба

Сьогодні, 4 червня 2013 року в Львівському обласному управлінні лісового та мисливського господарства відбулось засідання колегії під керівництвом начальника управління Тирчика Андрія Богдановича.

В засіданні колегії обласного управління прийняв участь заступник голови обласної державної адміністрації Василенко С.В. У своєму виступі заступник голови обласної державної адміністрації наголосив на підтримці лісівників з боку органу виконавчої влади у виконанні функцій та завдань поставлених державою, а також зацікавленості у стабільній роботі лісогосподарських підприємств.

Андрій Тирчик проінформував присутніх про хід колегії Держлісагентства України, яка пройшла 30 травня 2013 року та довів до відома протокольне доручення Голови Дежлісагентства України Віктора Сівця.

Перше питання «Про підсумки роботи підприємств управління в осінньо-зимовий період 2012-2013 років та завдання щодо забезпечення стабільної їх роботи у наступному осінньо-зимовому періоді» доповідав заступник начальника управління Гром’як Ю.О. Доповідач зазначив, про зменшення загального обсягу споживання енергоносіїв на 2% порівняно з попереднім осінньо-зимовим періодом та наголосив керівникам лісогосподарських підприємств про необхідність забезпечення виконання комплексу робіт, пов’язаних з енергозбереженням та початком опалювального сезону.

Про хід весняних лісокультурних робіт на підприємствах Львівського ОУЛМГ слухали начальника відділу лісового господарства обласного управління Студенного В.М. Весняне садіння лісу завершено по всіх лісогосподарських підприємствах. Станом на 01 червня 2013 року підприємствами облуправління посаджено 1230 га лісових культур, що становить 108% до завдання весни і 93% до річного завдання. Окрім цього, створено 7 га захисних лісових насаджень. Державними підприємствами управління заготовлено та перероблено 56862 кг шишки хвойних порід, зокрема сосни 48546 кг, ялини – 4890 кг, модрини – 3300 кг, ялини колючої – 126 кг. Після переробки отримано 851 кг насіння.

У різному на колегії управління обговорювали питання охорони праці, стану справ по виконанню аукціонних договорів, поставки деревини внутрішнім споживачам, будівництву лісових доріг, впровадженню електронного обліку деревини та виробництву дров колотих.

Підбиваючи підсумки, начальник управління Андрій Тирчик наголосив на своєчасному виконанні протокольного доручення Дежлісагентства України та висловив рекомендації керівникам державних лісогосподарських підприємств стосовно роботи за основними напрямками лісогосподарської та виробничої діяльності.

По всіх питаннях порядку денного колегія ухвалила проекти постанов та наказів.

Прес-служба Львівського ОУЛМГ

  
 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління