Польські лісівники відвідали Львівщину

6 Червня 2013р, Новини. Прес-служба

У Львівському обласному управлінні лісового та мисливського господарства 5 червня 2013 року, в рамках міжнародної співпраці, відбулась зустріч лісівників Львівщини з делегацією лісівників регіональної дирекції державних лісів Кросно Республіки Польща. Групу з 19 лісівників - керівників служб охорони праці з надлісництв Польщі очолював керівник служби охорони праці з Генеральної дирекції державних лісів Республіки Польща.

У конференц-залі начальник Львівського ОУЛМГ Андрій Тирчик та заступник начальника - головний інженер Гром’як Ю.О. обговорювали з польськими колегами актуальні питання безпеки праці та гігієни виробництва в лісовому господарстві.

Андрій Тирчик розповів присутнім про діяльність обласного управління та організацію роботи з питань охорони праці на підпорядкованих підприємствах. Як зазначив, головний інженер обласного управління Гром’як Ю.О., лісогосподарська діяльність на підприємствах Львівського ОУЛМГ відповідає вимогам Кодексу з основ безпеки та охорони праці Міжнародної праці (ILO), а також принципам і критеріям FSC, що підтверджено сертифікаційним аудитом. Представники з делегації лісівників Польщі, в свою чергу, поділились власним досвідом щодо створення для працівників безпечних і здорових умов праці.

Цього дня, лісівники Львівщини та Польщі також обговорили питання, що стосуються виробничої діяльності, зокрема реалізації лісопродукції та окреслили напрямки майбутнього співробітництва з питань вивчення нових технологій і методів організації та ведення лісового господарства.

На закінченні зустрічі делегація лісівників Польщі ознайомилась з роботою Лісової школи та лісівничого еколого-просвітницького центру, що діють на базі ДП «Львівське лісове господарство».

Прес-служба Львівського ОУЛМГ

 

 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління