Студенти-екологи ознайомились з діяльністю Львівського ОУЛМГ

18 Червня 2013р, Новини. Прес-служба

В рамках проведення навчальної практики з дисципліни «Вступ до фаху» 12 студентів першого курсу групи ЕКС-11 Інституту екологічної економіки Національного лісотехнічного університету України із викладачем, доцентом кафедри екології Башуцькою У.Б., 17 червня 2013 року ознайомились з основними напрямками діяльності Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства, його історією, структурою, основними завданнями і законодавчими актами, що регламентують діяльність управління та підвідомчих підприємств.

Спеціалісти обласного управління у конференц-залі відповіли на всі запитання студентів. Найбільше першокурсників цікавили питання лісовідновлення, лісозаготівлі, сертифікації лісів та динаміки чисельності мисливської фауни області. У дискусії взяли участь начальник відділу охорони, захисту лісу та внутрішнього аудиту Пилипів М.І. та головний мисливствознавець Львівського ОУЛМГ Бурмас В.Р.

Відвідування Лісівничого еколого-просвітницького центру, що діє на базі ДП «Львівське лісове господарство», сприяло закріпленню знань щодо загальної характеристики лісів, студенти ознайомились з картами лісів України і Львівської області, повторили та закріпили біологічну інформацію на основі музейних експонатів тварин, комах та рослин, а також переглянули у навчальному класі відеосюжет про ліси Львівщини. 

Огляд Лісової школи на природі та облаштованого рекреаційного осередку завершили екскурсію територією управління.

Як зазначає староста групи екологів, Мерза Святослав, отримані під час навчальної практики знання забезпечують розуміння раціонального природокористування, а також важливості збереження та відновлення лісів, і будуть корисними у майбутній професійній діяльності інженера-еколога.
 

Прес-служба Львівського ОУЛМГ

 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління