Студенти-екологи отримали корисні практичні знання про ліси та їх вагому роль у природі та житті людини

16 липня 2013р, Новини. Прес-служба

Сьогодні, 16 липня 2013 року, у приміщенні Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства, в рамках проведення навчальної практики з дисципліни «Вступ до фаху», відбулася зустріч спеціалістів Львівського ОУЛМГ зі студентами першого курсу групи ЕК-11 Інституту екологічної економіки Національного лісотехнічного університету України.

Заступник начальника обласного управління Целень Я.П. та начальник відділу мисливського господарства Бурмас В.Р. охоче поділились зі студентами актуальною інформацією про роботу обласного управління та підвідомчих лісогосподарських підприємств, розповіли про структуру управління, основні напрямки ведення лісового та мисливського господарства на Львівщині. Важливу увагу було приділено екологічній, економічній та соціальній функції лісів, зокрема як відбувається перехід на вибіркові і поступові системи рубок при заготівлі деревини.

Лекція передбачала активне залучення студентів до дискусії, найбільше запитань цього дня пролунало від юнаків, яких цікавили особливості лісозаготівлі у гірських умовах, ведення обліку мисливської фауни, порядок проведення полювання в мисливських угіддях Львівщини.

За словами студентів Білецького Сергія та Вакія Еммануїла, як майбутніх екологів, найбільшу їх увагу привернули питання, що стосуються змін клімату, зокрема як лісові екосистеми приймають участь у формуванні клімату, і в той же час, як впливають глобальні зміни клімату на ріст і розвиток, стійкість лісових насаджень.

Підсумовуючи, Башуцька У.Б., викладач, доцент кафедри екології Інституту екологічної економіки Національного лісотехнічного університету України зазначила, що програма навчальної практики з дисципліни «Вступ до фаху» направлена на розширення знань студентів-екологів про те, чим їм доведеться займатись в майбутній професії, і за допомогою фахових працівників лісового господарства студенти отримали корисні практичні знання про ліси та їх вагому роль у природі та житті людини.

Прес-служба Львівського ОУЛМГ

  

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління