ДП "Бродівський лісгосп" виконує планові завдання щодо будівництва лісових автодоріг

18 липня 2013р, Новини. Прес-служба

На 2013 рік ДП "Бродівський лісгосп" було доведено завдання побудувати 5,36 км лісової дороги з твердим покриттям та 2,0 км земляного полотна у Лагодівському лісництві. ДП "Бродівський лісгосп" заключило договір з підприємством «Опілля», що має будівельну техніку та займається будівництвом лісових автодоріг. Спільно з лісничими Лагодівського лісництва було визначено місця будівництва, з метою забезпечення доступу колісної техніки в ті квартали, де переважають стиглі та пристигаючі насадження.

Силами лісництв розчищено та прорубано ліс шириною 14 метрів, так як ширина земляного полотна становить 4,0 м, ширина проїзної частини 3,0 м.
З 30 травня екскаватор «Каматсу» у дві зміни працює над спорудженням земляного полотна. На одній ділянці дороги протяжністю 4,65 км будівництво земляного полотна завершено. Будівництво дорожнього одягу буде проводитись з місцевих матеріалів.

З метою перевірки завершених етапів будівництва, натурного огляду та оцінки якості роботи 11 липня 2013 року в ДП "Бродівський лісгосп" приїхали заступник генерального директора Українського державного проектного лісовпорядного виробничого об’єднання Олексій Дмитрович Пристая та начальник Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства Андрій Богданович Тирчик. Оглянувши місця будівництва та ознайомившись з технологією проведення робіт гості, висловивши зауваження та пропозиції щодо покращення якості майбутньої дороги, були задоволені завершеними етапами.

Підводячи підсумки будівництва лісових автомобільних доріг  можна зробити висновок про добрий стан справ щодо рівня організації та виконання плану будівельних робіт в ДП "Бродівське лісове господарство".

Прес-служба Львівського ОУЛМГ

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління