Запрошуємо відвідати «Лісовичок» на Бродівщині

18 липня 2013р, Новини. Прес-служба

Львівське обласне управління лісового та мисливського господарства продовжує розвивати мережу спеціалізованих магазинів «Лісовичок», які відкриваються по всій Україні за ініціативою Державного агентства лісових ресурсів України.

Відтак, 17 липня 2013 року на Львівщині розпочав свою роботу ще один магазин «Лісовичок» за адресою: м. Броди, вул. Костюшки 4 А.

В урочистому відкритті «Лісовичка» взяли участь начальник Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства Тирчик А.Б., голова Бродівської районної державної адміністрації Стронський В.Т., голова Бродівської районної ради Шайдулліна О.В., настоятель храму Святих первоверховних апостолів Петра і Павла Української Православної церкви у м. Броди Степан Шира, колектив ДП «Бродівське лісове господарство» на чолі з директором лісгоспу Сірим М.З.

Начальник обласного управління Тирчик Андрій Богданович у вітальному слові подякував лісівникам за працю та зусилля, які вони доклали у відкритті магазину «Лісовичок» та висловив сподівання щодо широкої популяризації лісової продукції серед гостей та мешканців Бродівщини. 

У гостинному «Лісовичку» всі охочі можуть придбати: дрова колоті, віники банні, черенки до лопат, граблів, мотик, сокир та більше 36 різних видів та форм садивного матеріалу дерев та декоративних кущів для потреб озеленення. На полицях магазину представлені тільки найкращі екологічні і корисні продукти: гриби сушені та мариновані, плодово-ягідні джеми і варення, мед, березовий сік, трав’яні чаї та широкий асортимент консервованої лісової продукції за помірними цінами.

Всього, лісівники Бродівщини у «Лісовичку» пропонують понад 136 видів товарів. Отож, ласкаво просимо!

Прес-служба Львівського ОУЛМГ

        

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління