Відбулась нарада з користувачами мисливських угідь області

19 липня 2013р, Новини. Прес-служба

17 липня 2013 року в приміщенні Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства відбулась нарада користувачів мисливських угідь.

З вступним словом виступив начальник управління Тирчик А.Б., який наголосив на необхідності активно висвітлювати проблемні питання, які потребують вирішення в мисливському господарстві Львівської області, наголосив також про необхідність дотримання законодавчих та нормативних документів під час підготовки до мисливського сезону та під час проведення полювань.

Начальник відділу мисливського господарства Бурмас В.Р. представив присутнім керівників новостворених мисливських господарств, та наголосив на пропозиції відкриття полювання на пернату дичину всіма користувачами мисливських угідь в один день - 17 серпня о 18-00 год.

Провідний лікар епізоотолог управління ветеринарної медицини Підгірний Ю.О., ознайомив присутніх з постановою державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при облдержадміністрації і прийнятих заходах про недопущенню захворювання свиней на африканську чуму. Крім цього обговорювалось питання співпраці користувачів мисливських угідь з органами Державної ветеринарної медицини в питаннях профілактики сказу м’ясоїдних, туберкульозу серед диких копитних тварин та здачу пат матеріалу для проведення аналізів м’яса добутих диких тварин які використовуються на харчові цілі.

Голова Львівського осередку федерації мисливського собаківництва Рогоцький Я.А. ознайомив присутніх з результатами IV всеукраїнської виставки мисливських собак, на якій з значним відривом перемогла команда Львівщини.

Відділ мисливського господарства Львівського ОУЛМГ
 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління