Турківський район відвідав Голова Львівської ОДА

7 жовтня 2015р, Новини. Прес-служба

6 жовтня 2015 року з робочим візитом відвідав Турківський район Голова Львівської обласної державної адміністрації Синютка Олег Михайлович. В ході візиту голова ОДА відвідав лісогосподарські підприємства Львівського ОУЛМГ – ДП «Турківське ЛГ» та ДП «Боринське ЛГ».

В ДП «Турківське ЛГ» було оглянуто нижній склад та цехи переробки в с. Явора. Олег Михайлович звернув увагу на необхідність відновлення переробки деревини в держлісгоспі. Директор підприємства Барабаш В. М. розказав про напрацювання підприємства в даному напрямку – проведено підбір необхідного деревообробного обладнання та варіанти фінансового лізингу. Було запевнено Голову Ода, що до кінця листопада поточного року розпочне працювати деревообробний підрозділ на підприємстві.

В ДП «Боринське ЛГ» директор підприємства ознайомив голову ОДА з роботою підприємства по вирощуванню декоративного посадкового матеріалу. Було оглянуто теплиці підприємства. Керівник лісгоспу розповів про напрямки реалізації посадкового матеріалу, про перспективи розвитку підприємства в цілому.

Прес-служба Львівського ОУЛМГ


 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління