День Славське-2013

22 липня 2013р, Новини. Прес-служба

20 липня жителі селища Славське святкували 998 річницю рідного містечка. На свято приїхали гості не лише з навколишніх сіл, районного та обласного центрів, а й мешканці столиці. Всього, за приблизними підрахунками, на святі було близько 15 тис людей різної вікової категорії.

Урочиста частина розпочалась о 17.00 год виступом місцевого хору та музичних гуртів, а о 19.00 год – концерт, ведучим якого був Андрій Великий. На концерт були запрошені як добре відомі, так ще досить молоді виконавці: Руслана, Наталія Бучинська, Тоня Матвієнко та багато інших.

Зі сцени неодноразово звучали слова вдячності організаторам та спонсорам заходу: голові Львіської ОДА Василю Шемчуку, який присутній був особисто, депутату Львівської ОДА Анатолію Дейнеці, голові Славської селищної ради Михайлу Кінашу. Медіа партнерами свята були Радіо Львівська хвиля, Стрий FM, телеканал Zik тощо. Тривав концерт до 4.00 год ранку.

Не забули організатори і за найменших відвідувачів, – для них були облаштовані різноманітні атракціони: стрибання на батуті, влучний кидок, катання з гірки тощо. Окрім того, відвідувачі могли придбати не лише різноманітні смаколики, а й чудові сувеніри.  

ДП "Славський лісгосп" http://www.slavsklis.com.ua

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління